Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelní lístek

Platný od 01.12.2016

Studené předkrmy
1. 1 ks Utopenec 39,-
2. 1 ks Nakládaný pikantní hermelín  75,-
3. 100 g Tatarák z lososa, toast  159,-
4. 100 g Hovězí tatarský biftek, 3 ks topinek  149,-

Polévky
5. 0,25 l Polévka dle denní nabídky  35,-

Teplé předkrmy
6. 1 ks Grilovaná domácí klobása s hořčicí a křenem  75,-
7. 2 ks Topinky " VOČKO"   89,-
( pikantní masová směs na topince gratinovaná sýrem )

Bezmasé pokrmy
8. 120 g Smažený Eidam 90,-
9. 100 g Smažený Hermelín 95,-

Zeleninové saláty
10. Salát Caprese 115,-
11. Salát Ceasar s kuřecím masem 165,-
12. Salát Ceasar s lososem 189,-
13. Šopský salát 85,-

Česká kuchyně - Menu
14. 0,04 l Becherovka, polévka dle nabídky, 1/2 Pečená kachna po staročesku s bílým a červeným zelím, variace knedlíků, Štrůdl s vanilkovým pudinkem a šlehačkou, espreso 299,-
15. 0,04 l Becherovka, polévka dle nabídky, 200 g Staropražský uzenářský guláš s restovanou cibulí a feferonkou, houskové knedlíky a bramboráčky, Štrůdl s vanilkovým pudinkem a šlehačkou, espreso 249,-
16. 0,04 l Becherovka, polévka dle nabídky, 350 g Halušky se zelím a uzeným masem, Štrůdl s vanilkovým pudinkem a šlehačkou, espreso 239,-

Speciality
17. 1300 g (s kostí) Vepřové pečené koleno na černém pivu, cibulka, křen, hořčice 295,-
18. 600 g Mix grill speciál (rumpsteak, krkovice, kuřecí prsa, cibule, paprika, slanina, fazolové lusky se slaninou, pečené půlky rozmarýnových brambor s bbq omáčkou) 690,-
19. 300 g Mix gril (rumpsteak, krkovice, kuřecí prsa) 267,-
20. Made in Czech XXL (1/2 kachny, 1/2 pečeného kolena, grilovaná klobása, pečená slanina, červené a bílé zelí, variace knedlíků, bramboráčky) 350,-
21. Český talíř (1/4 kachny, 100g pečeného kolena,1/2 grilované klobásy, pečená slanina, červené a bílé zelí, variace knedlíků,) 350,-
22. 150 g Kachní prsa na divoko se švestkovo-vinnou omáčkou 195,-

Ryby
23. 1 ks Pstruh na kmíně, petrželové brambory 199,-
24. 200 g Grilovaný steak z lososa na tymiánu 220,-

Kuřecí maso
25. 200 g Grilovaný kuřecí steak se smetanovo-hříbkovou omáčkou 175,-
26. 300 g Kuřecí nudličky s grilovanou zeleninou a gratinovanými bramborami 175,-
27. 200 g Křehké kuřecí nugety s limetovým pepřem a zakysanou smetanou 175,-
28. 200 g Smažený kuřecí řízek 159,-

Vepřové maso
29. 300 g Grilovaná krkovice v pikantní marinádě (podávaná na prkénku s červenou cibulí,hořčicí a křenem) 195,-
30. 200 g Steak z krkovice s olomouckými tvarůžky/pivním sýrem 175,-
31. 600 g (s kostí) Marinovaná pečená vepřová žebírka, česnekový dip 179,-
32. 200 g Smažený vepřový řízek z krkovice 159,-

Hovězí maso
33. 200 g Marinovaný steak z roštěné na zeleném pepři 225,-
34. 200 g Domácí burger „Vočko“, ,hranolky 195,-

Dezerty
35. 2 ks Jablečný závin s rozinkami a šlehačkou 65,-
36. Vanilková zmrzlina s horkými malinami 75,-
37. 2 ks Bramborové taštičky plněné povidly sypané perníkem 65,-
Přílohy
38. 200 g Šťouchaný brambor s cibulkou a slaninou 45,-
39. 200 g Restovaný brambor s rozmarýnem 40,-
40. 200 g Hranolky 40,-
41. 200 g Vařené brambory s máslem 35,-
42. 4 ks Bramboráčky 45,-
43. 4 ks Variace knedlíků 40,-
44. 200 g Grilovaná zelenina 69,-
45. 150 g Zelí dušené 35,-
46. 150 g Fazolové lusky se slaninou 59,-
47. 50 cl Kečup / tatarská omáčka / BBQ omáčka / hořčice 15,-
48. 6 ks Ošatka pečiva 20,-

Něco k pivu a vínu
1a. 1 ks Utopenec 39,-
2a. 1 ks Nakládaný pikantní hermelín  75,-
3a. 100 g Olomoucké tvarůžky, hořčice, cibulka 75,-
4a. 100 g Hovězí tatarský biftek, 3 ks topinek  149,-
5a. 1 ks Grilovaná domácí klobása s hořčicí a křenem 75,-
6a. 3 ks Topinky „Vočko“(pikantní masová směs na topince gratinovaná sýrem) 89,-
7a. 6 ks Topinky s česnekem 50,-
8a. 140 g Matjesy 75,-
9a. 200 g Sýrový talíř (olomoucký tvarůžek, nakl. Hermelín, balkánský sýr, eidam) 135,-
10a. 200 g Uzenářský talíř (utopenec, klobáska, uzené maso, pečené koleno, okurka, feferonka) 165,-
11a. 200 g Domácí chipsy, česnekový dip 60,-
12a. 100 g Pečené koleno na černém pivu, hořčice, křen, okurka 95,-